Tips of Cupcake

Đây là những tips thú vị giúp bạn có được những chiếc bánh Cupcake xinh xắn với chất lượng hoàn hảo:

– Cupcake có thể được nướng trong khay có giấy lót hoặc bôi dầu lên khay. Cupcake lót giấy được ưa chuộng nhất bởi vì nó sẽ dễ dàng hơn khi lấy ra khỏi khay nướng và giữ được lâu hơn, dễ sử dụng khi ăn. Giấy lót có sẵn một loạt các kích cỡ, màu sắc, và dễ dàng trang trí.

These are interesting tips to help you get the beautiful cake Cupcake with perfect quality:

– Cupcake trays can be baked in paper liners or grease on the tray. Paper cupcake liners are the most popular because it is easier to get out of the baking tray and keep longer, easier to use when eating. Lining paper available a variety of sizes, colors, and easy decoration.

220812afamilyND (1)-2b20b

1339697849-Chup-den-tu-giay-cupcake1

GIẤY_LÓT_BÁNH_CUPCAKE_HÌNH_TRÁI_TIM_ĐỎ

3767

– Nếu muốn các mặt xung quanh của Cupcake mịn màng hoặc muốn dùng Cupcake để trang trí trên một chiếc bánh sinh nhật to thì có thể không dùng giấy lót. Cách làm như sau:

1. Cho bơ, mỡ, bơ thực vật, phun dầu nấu ăn, hoặc phun dầu lên khuôn nướng

2. Sau đó cho phủ 1 lớp bột mì mọng qua khuôn

3. Nướng chín ở nhiệt độ thích hợp

4. Với loại bánh này thì sau khi lấy bánh ra khỏi lò phải dùng 1 con dao nhỏ rạch men theo viền Cupcake để úp ra.

– If you want to hand around the smooth Cupcake Cupcake or want to use to decorate a birthday cake to you may not use paper liners. This is done as follows:

1. For butter, lard, margarine, cooking oil spray, or oil spray for baking

2. Then the government first grade wheat berries over mold

3. Cooked at the proper temperature

4. With this kind of cake after removing from the oven bread knife to take one small incision along the border to face the Cupcake.

1327052799931561593_574_0

– Hình dạng của cupcake sẽ được xác dịnh phụ thuộc vào lượng bột bỏ vào khuôn trước khi nướng. Muốn tạo bánh đầy vừa mặt khuôn thì cho bột vào hai phần ba khuôn bánh sẽ tạo ra chiếc bánh Cupcake truyền thống. Nếu cho vào nửa khuôn Cupcake thì sẽ có một Cupcake nhỏ, thẳng – top. Nếu bỏ vào cup ba phần tư khuôn, bánh Cupcake sẽ vượt lên trên các cạnh của giấy lót và sẽ tràn ra bên ngoài. Hãy suy nghĩ về hình dạng và kích thước bánh, tùy theo mục đích để quyết định bỏ bao nhiều thành phần hỗn hợp bột nhằm tạo những chiếc bánh Cupcake như mong muốn.

– The shape of the cupcake will be determined depending on the amount of flour dropped into the mold before baking. Want to create a cake mold is filled both sides for two-thirds of batter into cake mold will create a traditional cake Cupcake. If the mold halves Cupcake on a Cupcake will have small, straight – top. If put into molds three-quarters cup, Cupcake cake will rise above the edge of the paper liner and will overflow to the outside. Think about the shape and size of the cake, depending on the purpose to determine how many components give the flour mixture to create the Cupcake cake as desired.

Chocolate and raspberry cupcakes

1357095003-Fly-Garden-nam-moi-ron-ra-sac-mau--1-

– Cupcake được lưu trữ trong một lọ kín hoặc túi nhựa trong tủ lạnh giúp giữ được chất lượng trong vài ngày.

– Cupcake stored in a sealed container or plastic bag in the refrigerator to help keep quality in a few days.

1506_exstep7

371548389_078

Have fun !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s